Един от най-големите градове, намиращ се в близост река Дунав, определено ще изненада на своите посетители.

Освен за любителите пътешественици, опознаващи магията на България, Русе е голям център на бизнес интереси.

хотел в русе

Сред разнообразието от места за настаняване ще намерите и чудесни хотелски комплекси в Русе, чиято атмосфера предразполага към ефикасно водене на бизнес срещи.

Ако вашето посещение има за цел почивка, а защо не и успешна комбинация между двете, то Русе без съмнение е вашето място, .

Намерете най-доброто местенце за отсядане от избрани нощувки в Русе, после имате възможност да се отправите към кътчетата, които ви представяме.

Музея съживява историята

Хилядолетната история на град Русе имате възможност да се запознаете, като посетите Регионалния исторически музей. Плюс богатия си фонд от около сто и четиресет хиляди антики, помещавани в музея, сградата, в която се помещава, със сигурност ще ви спечели с формата си.

В Екомузей с аквариум Русе са представени разнообразни животински варианти, сред които макет на мамут в нормалната му големина, наред с невероятно непокътната част от конкретен вид праисторичен мамут.

С мястото си в близко или точно в центъра на града, достъпът от хотели в Русе до тези музеи е много лесен.

Пренесете се в духа на Древен Рим

Остатъците от известната римска крепост Сексагинта Приста гарантирано са едно от местата, които си заслужава да бъдат посетени града. Тук все още се усеща духът на Средновековието.

В съчетание с прекрасната гледка, от малкото възвишение към река Дунав, издирването ви на надеждни хотели в Русе, за да се порадвате на любимата си почивка, определено няма да е напразно.

Усетете духа на светата обител в скалите

Ако сте си харесали сред предложенията от хотели в Русе, в момента вече можете да отидете и към долината на река Русенски Лом. Въпреки, че е малко далече от русе, в прекрасната долина ще се потопите в духа на Ивановските скални църкви и Басарбовския манастир.

Тези чудни места, намиращи се в прохладата на скалите, ще ви накарат да се влюбите в русенския край.
След визитата на тези хубави забележителности със сигурност ще се нуждаете и от време за отмора.

Вашето място сред хотели в Русе ви очаква, за да се насладите на дълбок сън, повече информация тук

Представените хотели в Русе, намиращи се в центъра на града, оферират прекрасни условия за развитие на твоите бизнес дела.