inflatable poolЕдин от рентабилните и най-забавни варианти да прекарате летен горещ следобед е да релаксирате или дори да се забавлявате в сглобяващ се плувен басейн в задния ни двор. Дечица и пораснали биха могли да се любуват на хубави мигове и водни забавления.

Свой плувен басейн в градината вече не е невъзможна или тежка придобивка, както беше назад във времето. Към днешна дата във всеки двор почти с достатъчно площ би могло да се построи надуваем басейн.

С елементарна подготовка, няколко полезни важни аксесоари и някои идеи за приятни занимания, сглобяемият басейн би могло да стане в едно незабравимо събитие за семейството. Тези хора, които искат да се радват оптимално от басейните за надуване биха могли да разберат елементарна техника за построяване, като да следват абсолютно всеки път:
Направите избор за местоположението на сглобяващия се плувен басейн

Да построите своя басейн, намерете чиста и значително далечна площ от дървета или растителност.

Подготовка на повърхността
Надуваемият басейн е нужно да е сложен върху равна повърхност, с цел за запазване цялото качество и да притежава равномерна дълбочинност в басейна. Може да се наложи да изравните почвата, да премахнете чакъла и т.н. Ефективно решение е да сложите пласт пясък, за да надуете надуваем басейн.

Наредете структурата на плувния басейн, върху подовото покритие
Подредете плувния басейн на брезент. Избирайки правилното място и разгънете точно преди напомпате.

Напомпайте страните на плувния басейн
Надуйте стените на басейна с инфлационна помпа.

Пълнене на надуваемия басейн
Ползвайте градинския маркуч и пуснете крана: почакайте като се напълни, което е възможно да отнеме доста дреме.

Правилно е да изпълните басейна на рано сутрин.
С този начин топлината от слънцето трябва да затопли водата до температура, като е характерна за втората част на деня. Ако случайно напълнената вода все още е неприятно хладна, добавете в нея няколко кофи, съдържащи гореща вода за бързо повишаване на топлината.

Вграждане на принадлежности
В случай, че в басейния комплект е на разположение филтърен модул, бихте могли да монтирате успоредно инфузията или да запълните басейна. В следствие на тази стъпка да добавите всички други компоненти към надуваемия басейн: стъпалата за достъпност, чадър и шезлонзи около му и др.

Когато басейнът за плуване е надут, е нужно единствено да облечете бански костюм и да се отдадете на радостта от къпането в домашни условия!

Сайта ни: https://baseinibg.com