sportswearЧували ли сте, че една обувка не е единствено израз на стил и показност. Една обувка е възможно значително да разкрие за притежателя си. Според доста анализатори даже структурата на употребяваната обувка възможно е да ни информира значително повечко за собственика, в сравнение със самите думи казани на първа среща.

Освен по марката на обувките и по качеството на материалите, да разберете за социалното състояние и професията на господина отсреща, бихте могли да разберете и от марката.

Мъжки маратонки – тези са обувките на всеки един себе уважаващ се мъж.

И в този случай въобще не обсъждаме господина, позволяващ си да обуе маратонките, за да тръгне на работа в офиса, а за онзи който всяка една сутрин преди работа се грижи за здравето и тонуса си.

Спортен кец – това е класическата спортна обувка, като освен комфортна е страшно предпочитана от всички. Подобна обувка може спокойно да има почти всеки господин, най-малко за използване в свободното време.

Спретнати обувки от кожа – тези са обувките на деловия мачо или бизнесменът. Ако случайно Вашият човек притежава подобни обувки или вдига летвата още по-високо с качествени модели от крокодилска кожа, то значи насреща имате индивид от силния пол, който е адски взискателен.

Туристически обувки – това е обувката на съвременния авантюрист. Ако наистина знаете господа, като в 70% от живота си носят подобни обувки, то значи сте хлътнали и по природолюбител и даже еко защитник.

Мокасини – господата, които държат на класика и комфорт, предпочитат именно тези обувки. Подобни мачовци обичат срещи с приятели, социалния живот и често са душата на компанията.